Spring naar hoofd-inhoud

Downloads

Financieel jaarverslag 2018 Tractaatweg BV

Download het financieel jaarverslag van 2018 van de Tractaatweg BV

 

 

Jaaroverzicht en Financieel verslag 2017

2017 was het jaar van de start van de werkzaamheden. Met een film met mijlpalen van 2017 en ons financieel jaarverslag van 2017 blikken we kort terug op de belangrijkste momenten van het afgelopen jaar voor het project Tractaatweg. 

Download hier het Financieel jaarverslag 2017 van de Tractaatweg BV en bekijk ons visueel jaaroverzicht 2017.

 

 

Infoblad Tractaatweg voorjaar 2018

Infoblad: Bergen werk verzetten

Ook in 2018 verzetten we bergen (werk). Dit jaar zijn meerdere afsluitingen in de nacht of in het weekend ingepland om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Planning is dat de verdubbelde Tractaatweg uiterlijk in het voorjaar van 2019 gereed is. 

 

 

Download de Tractaatweg-app

Download de app

Blijf tijdens de werkzaamheden voor de verdubbeling van de N62 Tractaatweg op de hoogte van de actuele verkeerssituatie tussen Koeieschorre en de grens bij Zelzate. Aannemer Boskalis houdt u op de hoogte van afsluitingen en omleidingen.

Infoblad project Tractaatweg N62, zomer 2017

Infoblad: Uitvoering start na de zomer

Na de zomer van 2017 merkt de omgeving en de weggebuiker dat de uitvoering aan een bredere en veilige Tractaatweg is begonnen. In dit infoblad leest u welke werkzaamheden aannemer Boskalis in 2017 uitvoert en wat dit voor u betekent.

Download de digitale versie van het infoblad Tractaatweg (zomer 2017).

 

 

Naamborden viaducten Tractaatweg

Adviesrapport namen toekomstige viaducten

Er zijn vier namen bedacht door de Heemkundige Vereniging Terneuzen, Heemkundige Kring Sas van Gent en Dorpsraad Westdorpe. De gekozen namen zijn gebaseerd op de historische gegevens van de locatie van het viaduct en staan beschreven in een Adviesrapport. 

Download het volledige Adviesrapport namen toekomstige viaducten Tractaatweg (N62). 

 

 

Jaaroverzicht en financieel verslag 2016 Tractaatweg BV

Jaaroverzicht en Financieel verslag 2016

2016 was voor de Tractaatweg BV een belangrijk en intensief jaar dat in het teken stond van de aanbesteding en voorbereidingen. Met een visueel jaaroverzicht en ons financieel jaarverslag van 2016 blikken we kort terug op de belangrijkste momenten van het afgelopen jaar voor het project Tractaatweg. Zo konden we begin van het jaar officieel aan de slag als zelfstandige BV. En vlak voor Kerst konden we de aannemer bekendmaken. 

Download hier het Financieel jaarverslag 2016 van de Tractaatweg BV en ons visueel jaaroverzicht 2016.

 

 

Infoblad Tractaatweg, najaar 2016

Infoblad: Op weg naar 2019

 

Hoe verloopt de zoektocht naar de aannemer, wat is de actuele planning en hoe ziet de Tractaatweg er straks uit? Bekijk hier de digitale versie van de allereerste uitgave van ons infoblad.

 

 

Zo komt de Tractaatweg eruit te zien
Referentieontwerp

Kaartmateriaal

Landschapsplan

Landschapsplan

In het Landschapsplan staat aangegeven waar in de nieuwe situatie wat voor soort beplanting gebruikt zal worden. Er is hierbij rekening gehouden met het (hinderlijk) zicht vanuit woningen op de weg en het uitzicht vanuit de weg op het open polderlandschap.

 

 

Bestemmingsplan Tractaatweg

Bestemmingsplan

Een bestemmingsplan is het document waarin een gemeenteraad vastlegt welke functies (onder andere wonen, werken, verkeer) op welke plaats zijn toegestaan. Voor het project Tractaatweg is een apart bestemmingsplan gemaakt. Het bestemmingsplan Verdubbeling Tractaatweg is op 12 december 2013 vastgesteld door de gemeenteraad van Terneuzen. Sinds 15 oktober 2014 is het plan officieel definitief verklaard. Bekijk het bestemmingsplan Tractaatweg via ruimtelijkeplannen.nl

 

 

 

 

 

Milieueffectrapportage Tractaatweg

Milieueffectrapport (MER)

In dit milieueffectrapport (MER) staan verwachte gevolgen voor het milieu bij verdubbeling van de Tractaatweg. De raad van de gemeente Terneuzen heeft op 31 januari 2013 het MER-rapport officieel vastgesteld.