Spring naar hoofd-inhoud
Tractaatweg gezien vanaf het Spuikreekviaduct richting Zelzate
Tractaatweg gezien vanaf het Spuikreekviaduct richting Zelzate

Werkzaamheden bij Axelse Sassing en Zwartenhoek

PERSBERICHT, Terneuzen, 2 oktober 2018

 

Het verkeer op de Tractaatweg rijdt sinds zondagavond 30 september op beide nieuwe rijbanen op één rijstrook met de geleiderail er tussen. De maximale snelheid is nog steeds 70 km/u vanwege werkzaamheden dicht langs de weg. Planning is dat uiterlijk eind dit jaar de Tractaatweg volledig twee keer twee open gaat voor het verkeer. Voordat het zover is zijn er nog verschillende werkzaamheden nodig.

In de maand oktober 2018 staan er twee afsluitingen gepland rondom de N62. De Tractaatweg blijft tijdens de werkzaamheden open voor het verkeer.

Westzijde Axelse Sassing twee keer dicht

Axelse Sassing deels dicht

Van 3 op 4 oktober en van 4 op 5 oktober 2018 zijn delen van de westzijde Axelse Sassing dicht vanwege werkzaamheden. Het verkeer wordt lokaal omgeleid met hulp van verkeersregelaars. Verkeer kan richting Yara en Axelse Vlakte blijven rijden tijdens de werkzaamheden, via de kade zijkanaal C.

  • Van woensdag 3 oktober (19.00 uur) tot donderdag 4 oktober (6.00 uur) is westelijke rotonde dicht, de aansluiting met de Koegorstraat en de Finlandweg vanaf de op- en afrit west tot aan de rotonde. Verkeer van en naar de Axelse Vlakte kan via de westelijke op- en afrit.
  • Van donderdag 4 oktober, vanaf 12.00 uur, is de westelijke op- en afrit dicht. Vanaf 19.00 uur is ook de Finlandweg dicht, ter hoogte van de op- en afrit. Vrijdagochtend 5 oktober, vanaf 6.00 uur zijn de wegen weer open. Verkeer vanuit Terneuzen richting Axel moet omrijden. Het verkeer vanuit Axel richting Hulst, Westdorpe en Zelzate wordt omgeleid over aansluiting Zwartenhoek of Koeischorre.

 

 

De namen van de aansluitingen Tractaatweg
De namen van de aansluitingen Tractaatweg