Spring naar hoofd-inhoud
De bouw van het viaduct Spuikreek, over de Tractaatweg
De bouw van het viaduct Spuikreek, over de Tractaatweg

Twee nachten kort wachten op Tractaatweg

PERSBERICHT, Terneuzen, 17 januari 2018

In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 januari en in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 januari 2018 wordt er gewerkt aan het viaduct Spuikreek. Hierdoor moet het verkeer op de Tractaatweg (N62), ter hoogte van het viaduct, tussen 21.00 en 05.00 uur meerdere keren ongeveer 10 minuten wachten. Dit is nodig om de betonnen zijranden van het viaduct te kunnen plaatsen.

Tijdens het hijsen en monteren van de betonnen randen wordt het verkeer telkens stilgezet door verkeersregelaars. Weggebruikers worden geadviseerd om in de twee nachten tussen 21.00 en 05.00 uur de U-routes te volgen. De omleidingsroutes staan met borden aangegeven. Het verkeer vanuit de Westerscheldetunnel, Hoek en Terneuzen kan U-60 volgen. Het verkeer vanaf de Belgische grens en vanuit Hulst via de Langeweg (N258) kan U-61 volgen.

 

In opdracht van de Provincie Zeeland werkt de Tractaatweg BV aan een bredere en veiligere Tractaatweg N62. Het nieuwe viaduct in de Spuikreekweg, over de Tractaatweg, is eind februari 2018 weer open voor het verkeer.

Eerste betonnen randen viaduct Spuikreek geplaatst
Plaatsen eerste betonnen randen viaduct Spuikreek
Eerste betonnen randen viaduct Spuikreek geplaatst
Eerste betonnen randen geplaatst