Spring naar hoofd-inhoud
Tractaatweg gezien vanaf het Spuikreekviaduct richting Axelse Sassing
Tractaatweg gezien vanaf het Spuikreekviaduct richting Axelse Sassing.

Tractaatweg dag en weekend deels dicht

PERSBERICHT, Terneuzen, 25 september 2018

In opdracht van de Provincie Zeeland werkt de Tractaatweg BV aan een bredere en veiligere Tractaatweg (N62). Eind 2018 kan de weg twee keer twee open voor het verkeer. Voordat het zover is, zijn er nog een aantal afsluitingen nodig om de werkzaamheden af te ronden. 

Tractaatweg is van 27 tot 28 september dicht in zuidelijke richting vanaf Molenverkorting tot grens
Tractaatweg is van 27 tot 28 september dicht in zuidelijke richting vanaf Molenverkorting tot grens

Tractaatweg nacht en dag deels dicht

Van donderdag 27 september (19.00 uur) tot vrijdag 28 september 2018 (17.00 uur) is de Tractaatweg in zuidelijke richting dicht vanaf de aansluiting Molenverkorting tot de grens vanwege werkzaamheden. Verkeer richting Zelzate/ Gent wordt omgeleid via de Oostpoortweg (N683) en N252 Sas van Gent. 

 

Vanwege afrondende werkzaamheden rijdt het verkeer van donderdag 27 op vrijdag 28 september 2018 vanaf de grens richting Terneuzen/Hulst onderlangs het viaduct bij Westdorpe: over de afrit, rotonde en oprit.

 

 

Tractaatweg is van 28 september tot 1 oktober deels dicht
Tractaatweg is van 28 september tot 1 oktober deels dicht

Tractaatweg weekend deels dicht

Van vrijdag 28 september (19.00 uur) tot maandag 1 oktober 2018 (5.00 uur) is de Tractaatweg (N62) dicht van de aansluiting Zwartenhoek tot de aansluiting Koeischorre. De op- en afritten van de aansluiting Axelse Sassing zijn dicht, evenals de verbindingsweg tussen de twee rotondes van de Axelse Sassing. De aansluiting Koeischorre (viaduct bij de Sluiskiltunnel) en de aansluiting Zwartenhoek (afslag richting Hulst) blijven open. 

Omleiding 

In het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt het doorgaande verkeer op de Tractaatweg omgeleid via de N252 tussen Sas van Gent en Terneuzen. Lokaal verkeer wordt omgeleid via Axel, Magrette en Spui en via de Langeweg (N258). Fietsverkeer rijdt over de Buthdijk (N686) en wordt niet omgeleid. Bekijk de omleidingsroute op de kaart.

 

 

Verkeer over een rijstrook

Vanaf maandag 1 oktober 2018 rijdt het verkeer vanaf de grens tot de aansluiting Koeischorre over de nieuwe rijbaan met geleiderail ertussen. Het verkeer rijdt nog op één rijstrook met een maximale snelheid van 70 km/u tot het moment dat alle werkzaamheden afgerond zijn. Naar verwachting zijn hier nog een aantal weken voor nodig. 

De namen van de aansluitingen Tractaatweg
De namen van de aansluitingen Tractaatweg