Spring naar hoofd-inhoud
Weggedeelte vanaf de grens richting Terneuzen
Weggedeelte vanaf de grens richting Terneuzen Foto: Sky Pictures

Tractaatweg in juni weekend dicht

PERSBERICHT, Terneuzen, 24 mei 2018

Van vrijdag 15 juni 19.00 uur tot maandag 18 juni 2018 5.00 uur zijn er werkzaamheden aan de Tractaatweg (N62). De weg is dicht vanaf de grensovergang tot het kruispunt Molenverkorting bij Westdorpe, inclusief de kruising met de Stekkerweg. Ook in de nacht van 14 op 15 juni is dit gedeelte dicht. Het kruispunt zelf blijft open.

Vanaf maandag 18 juni rijdt het verkeer van de grensovergang tot het kruispunt bij Westdorpe over de nieuwe rijbaan.

Omleiding

De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden. Verkeer op de Tractaatweg wordt omgeleid via de N683 Oostpoortweg en de N252 tussen Sas van Gent en Zelzate. Houd rekening met een paar minuten extra reistijd.

Parkeerplaats bij de grens langs de N62
Parkeerplaats bij de grens langs de N62

Parkeerplaats tijdelijk dicht

De parkeerplaats bij de grensovergang is door de werkzaamheden dicht van 15 juni tot half september 2018. De parkeerplaats is tijdelijk niet meer bereikbaar omdat er de nieuwe hoofdrijbaan wordt aangelegd. De parkeerplaats op de grens, ten westen van de Tractaatweg, is in januari dit jaar definitief dicht. 

Gewijzigde planning

Voordat de weg geasfalteerd kan worden, moet de ondergrond ‘gezet’ zijn. Op een aantal locaties is dit nog niet het geval. Dit heeft tot gevolg dat geplande afsluitingen zijn aangepast. De eerstvolgende afsluiting van de Tractaatweg staat gepland van 29 juni tot 2 juli 2018.

De actuele planning leest u op https://tractaatweg.nl/verkeer of download de Tractaatweg-app.

Weekendafsluiting 15-18 juni 2018
Weekendafsluiting 15-18 juni 2018