Spring naar hoofd-inhoud
Drie rvc-leden Tractaatweg BV (fotograaf: Mark Neelemans)
Rvc-leden Tractaatweg BV. V.l.n.r.: Marco Heijdens, Tin Buis en Willem Verhage

Raad van commissarissen Tractaatweg BV benoemd

PERSBERICHT | 14 juni 2016

Voor de verdubbeling van de Tractaatweg in Zeeuws-Vlaanderen is in maart 2016 een aparte BV (Tractaatweg BV) opgericht. Inmiddels heeft de Provincie, als enige aandeelhouder van de BV, de drie leden van de raad van commissarissen (rvc) benoemd. De drie leden zijn de heren Tin Buis, Willem Verhage en Marco Heijdens.

 De rvc houdt toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken van de Tractaatweg BV. De raad treedt ook op als professioneel klankbord voor zowel de bestuurder als de aandeelhouder van de BV.

 

 Even voorstellen

  • Tin Buis (1949) was onder andere algemeen directeur van de NV Westerscheldetunnel en directeur van de BV Kanaalkruising Sluiskil. Op grond van zijn bestuurlijke ervaring en zijn ervaring in grote infrastructuurprojecten is hij benoemd als voorzitter van de rvc.
  • Marco Heijdens (1969) heeft met zijn technische en bedrijfskundige achtergrond inmiddels ruime ervaring opgebouwd in verander- en reorganisatietrajecten, onder meer als districtshoofd bij Rijkswaterstaat. Sinds 2015 runt hij zijn eigen bedrijf.
  • Willem Verhage (1949) heeft ruime ervaring in de financiële dienstensector, onder meer als partner bij het accountantskantoor PwC. De laatste jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van het houden van toezicht.

 

Alle drie de rvc-leden zijn woonachtig in Zeeland. De nieuwe raad zal per direct beginnen.