Spring naar hoofd-inhoud
Tractaatweg met kruising Axelse Sassing, dicht van 29 juni - 2 juli 2018
Tractaatweg met kruising Axelse Sassing, dicht van 29 juni - 2 juli 2018 Foto: Sky Pictures

Nieuwe op- en afritten Axelse Sassing bijna gereed

PERSBERICHT, Terneuzen, 22 juni 2018

 

Vanaf dinsdag 3 juli 2018 rijdt het verkeer over de nieuwe toe- en afritten bij de kruising Axelse Sassing. Vanwege werkzaamheden is de Tractaatweg (N62) van vrijdag 29 juni 19.00 uur tot maandag 2 juli 2018 5.00 uur dicht tussen het kruispunt Zwartenhoek en het kruispunt Koeischorre, inclusief de kruising Axelse Sassing. Ook is de Buthdijk (N686) dicht tussen de westelijke rotonde en de aansluiting met de Sasweg.
De kruisingen Koeischorre en Zwartenhoek blijven open.

Op maandag 2 juli 2018 is de Tractaatweg vanaf 5.00 uur weer open en kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe westelijke toe- en afrit van de kruising Axelse Sassing.

Van maandag 2 juli 5.00 uur tot dinsdag 3 juli 2018 5.00 uur blijft de oostelijke toe- en afrit van de kruising Axelse Sassing nog afgesloten. Daarnaast is de Buthdijk (N686) dicht tussen de westelijke rotonde en aansluiting Sasweg. In die periode wordt de Buthdijk opnieuw aangelegd, de fietspaden gereed gemaakt en wordt de rotonde aan de oostzijde (richting Axel) voltooid.

Afsluiting Axelse Sassing en Tractaatweg met omleidingsroute op kaart
Afsluiting Axelse Sassing en Tractaatweg met omleidingsroute op kaart

Omleidingsroutes

De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden. Houd rekening met minimaal tien minuten extra reistijd. Bekijk de omleidingsroute op de kaart.

 

Omleiding van vrijdag 29 juni (19.00 uur) tot maandag 2 juli (5.00 uur)

  • Doorgaand verkeer wordt via de kruising Koeischorre of kruising Zwartenhoek omgeleid via de N252 tussen Sas van Gent en Terneuzen en via de N290.
  • Verkeer van en naar de Axelse Vlakte wordt omgeleid via de Koegorsstraat
  • Verkeer van en naar Axel wordt omgeleid via de N258 Langeweg (van en naar het zuiden) en via de Spuiweg (van en naar het noorden).
  • Fietsverkeer kan over de Buthdijk (N686).

Omleiding tot dinsdag 3 juli 5.00 uur

  • Verkeer van en naar Axel wordt omgeleid via de N258 Langeweg (van en naar het zuiden) en via de Spuiweg (van en naar het noorden).
  • Verkeer van de Axelse Vlakte naar het zuiden en verkeer vanaf het noorden naar de Axelse Vlakte rijdt via de nieuwe westelijke toe- en afrit.
  • Verkeer van de Axelse Vlakte naar het noorden en verkeer vanaf het zuiden naar de Axelse Vlakte wordt omgeleid via de Koegorsstraat.
viaduct Axelse Sassing

Nieuw viaduct

Na de afsluiting start de aannemer met het ombouwen van het bestaande deel van de Tractaatweg tot nieuwe hoofdrijbaan. Daarnaast wordt er verder gewerkt aan het nieuwe viaduct naast het bestaande viaduct.