Spring naar hoofd-inhoud

Gedeputeerde Van der Maas sluit weg voor het weekend af

Westdorpe, 17 augustus 2018

 

Harry van der Maas, gedeputeerde infrastructuur van de Provincie Zeeland, hielp vrijdagavond de werkmannen bij het tijdelijk afsluiten van de Tractaatweg. Om stipt 19.00 uur zette hij de weg af, zodat het werk kon beginnen. In het weekend wordt de Tractaatweg ter hoogte van Westdorpe aangesloten op de nieuwe hoofdrijbanen.

 

Veilige werkomgeving

Harry van der Maas: ’De N62 is een belangrijke noord-zuidverbinding voor Zeeland. Ik volg het project Tractaatweg op de voet. Als je meeloopt met de werkmannen, merk je hoe belangrijk een veilige werkomgeving is voor de wegwerkers. Een vlotte en veilige route voor de weggebruiker én een veilige rit naar huis voor de wegwerkers. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’

 

Bouw rotonde

Vanaf maandagochtend 5.00 uur is de N62 weer open en rijdt het verkeer over het nieuwe viaduct bij Westdorpe. De verkeerslichten op de kruising Molenverkorting zijn dan verdwenen. Nog tot en met vrijdag 24 augustus moet het verkeer van/naar Sas van Gent en Westdorpe de Tractaatweg op (Oostpoortweg) omrijden. Op de plek van de verkeerslichten bouwt aannemer Boskalis een nieuwe rotonde en nieuw fietspad.